The Power of Massage

man getting a massage at the healthspa - massage stockfoto's en -beelden

Massage helpt ons om op een betere manier contact te maken met onze partner. Verbinding maken met onze partners vereist een verandering in de mentale houding ten opzichte van onszelf en onze partner. De kracht van aanraking is een van de krachtigste krachten in het leven. De kracht en magie van massage wordt over de hele wereld erkend vanwege het vermogen om mensen te helpen zichzelf uit verschillende relaties te halen. Of het nu de persoon is die op het punt staat te bevallen of de persoon die herstellende is van een ziekte, een massage kan geweldige dingen doen.

Redenen voor massage

De geest, het lichaam en de ziel zijn met elkaar verbonden en een van de belangrijkste redenen voor de kracht en magie van massage is ons vermogen om aan te raken. De hand wordt geassocieerd met mensen en dit is het gebied waarin de lichamen zijn verbonden. Het kunnen aanraken van delen van je lichaam stimuleert de bloedsomloop en beïnvloedt ook de verbeelding, waardoor een persoon in staat is om ideeën te visualiseren of in gedachten te zetten.

Aanraking verlicht pijn

Aanraken is een van de meest rustgevende technieken die ter wereld worden gebruikt. Er zijn duizenden verlichtingsmethoden, zoals een bad nemen, diep ademhalen, masseren en kruiden gebruiken enz. Aanraken is echter een van de beste en meest kalmerende technieken. Aanraking heeft het vermogen om spanning te verlichten, comfort te brengen en pijn te verlichten. De reden hiervoor is dat, in tegenstelling tot veel andere technieken, met aanraking, druk en elevatie (of vibratie), het strakke spieren kan losmaken, waardoor pijn wordt verminderd en daarom is er minder ongemak bij het ondergaan van een massage.

Massage bevordert de samenwerking

Dit is de belangrijkste reden waarom massage soms de basis van een goede gezondheid wordt genoemd. Of een persoon nu ziek is of niet, ze kunnen baat hebben bij een regelmatige massage. Een goede massage helpt bij het wegnemen of verminderen van angst en angst, het kan de concentratie verbeteren, bevordert het omkeren van ziekte en stimuleert de realisatie van jezelf en de wereld om je heen. Vaak zijn mensen die aan een ziekte hebben geleden, getuige geweest van een heerlijke massage die hen werd gegeven door een professionele surfer.

Deze techniek is een van de essentiële elementen van fysieke fitheid en een goede gezondheid. Fysiek fit zijn wordt niet alleen bereikt door naar de sportschool te gaan, jezelf fysiek af te breken en afwezigheden te betalen. De essentie van fysieke fitheid en een goede gezondheid is om te leven en te leven in het huidige moment. Iemand die fit en gezond wil zijn, het verleden afwerpt en het huidige moment omarmt in plaats van stil te staan ​​bij het verleden dat mogelijk tot een depressie of isolement heeft geleid. De wereld van vandaag is snel en gebeurtenissen vinden elke dag plaats op momenten dat we er niet naar op zoek zijn. Een massage is het enige dat je een moment van rust kan bieden uit het verleden en je in een gemoedstoestand brengt die een gevoel van welzijn oproept, vaak een welkome ontsnapping uit de hectische realiteit waarin we leven.

Massage is een kunst die de lichaamsfuncties verbetert

Behandeling door een gediplomeerde massagebeoefenaar is vaak niet alleen het gezonde verstand van lichaamsmassage. Naast technieken zoals lichaamsreductie of -eliminatie, zijn de subtiele vooruitgangen in massage zoals aromatherapie, stressverlichting, reflexologie, Zweeds, Shiatsu, voetreflexologie, Indiaas, warm en koud, aromatherapie, muziek, lichttherapie, watervoetreflexologie, craniosacrale technieken, fantoomledematen en modderpakking. Dit zijn geavanceerde technieken die alleen massageprofessionals volledig kunnen uitvoeren.

Het belangrijkste aspect van massage is de kunst van het masseren, waarvan ik eerder zei dat het met de vingers te maken heeft. Terwijl sommige mensen geloven dat de enige manier om een ​​goede massage te krijgen met onze handen is, zijn het eigenlijk de massagetechnieken die de effecten van de massage kunnen maximaliseren. Terwijl Shiatsu bijvoorbeeld stressverlichting biedt, kan Indiase massage de bloedstroom verhogen en zo de stress en pijn verminderen. Zweedse en Zweedse craniosacrale technieken vertragen de hartslag en verminderen angst. Het verhoogt ook de energie omdat je je spiermassa ontspant, wat je levendiger maakt en de werking van je immuunsysteem helpt.

Zweedse massage maakt gebruik van drukpunten om organische therapie te bereiken die de therapeutische voordelen ten goede komt

Hoewel Shiatsu meestal wordt aangeprezen om pijn te verlichten door de spier te ontspannen, zijn er andere technieken, zoals Zweedse massage, die de kracht heeft om je zenuwstelsel om te leiden of te stimuleren, de bloedsomloop te verbeteren en spierontspanning te bevorderen. De technieken zijn langzaam en zacht en helpen bij het bevorderen van ontspanning van gespannen en samengetrokken spieren. Het is volkomen veilig en kan door elke massageprofessional worden uitgevoerd. De beoefenaars maken ook gebruik van innovatieve materialen zoals lichttherapiedoeken om stress te verminderen en spieren te ontspannen.

Related Post