Beauty Blender

 Beauty Blender

 Beautyblender

Een wimperverlenging geeft je wimpers een vollere look door lengte en definitie toe te voegen. De extensions kunnen worden aangebracht met een gewone wimperkruller, die ook in verschillende kleuren verkrijgbaar is. Niet verwarmde wimperlijm remover wordt gebruikt om de extensions gemakkelijk te verwijderen.

Hoe worden ze toegepast?

Met behulp van wimperlijm worden individuele wimpers met behulp van een speciale lijm aan je eigen wimpers gelijmd. De wimpers blijven volgens de richtlijnen van de fabrikant gedurende het opgegeven aantal dagen zitten.

Hoe lang houden ze het vol?

In de richtlijnen van de fabrikant staat dat een wimperverlenging gemiddeld vier tot zes weken meegaat. Men kan echter voor langere tijd bij de extensions blijven als ze de instructies nauwkeurig volgen.

Wat zijn de voordelen van wimperextensions?

Wimperextensions geven een natuurlijke uitstraling aan de oogleden en versterken zo uw uiterlijk. Net als de extensions voor je haar, zien ze er ook gezond en echt uit. Afgezien hiervan zou je ze gemakkelijk kunnen toepassen wanneer je uitgaat. U kunt er zeker van zijn dat ze alleen worden toegepast volgens de richtlijnen van de fabrikant.

Ze beschadigen je natuurlijke wimpers niet

In vergelijking met de traditionele valse wimpers, zijn de extensions voor de wimpers gemaakt van synthetische vezels. De vezel zelf voelt stevig aan en ziet er extreem natuurlijk uit. Een ander belangrijk voordeel is het wegwerpkarakter van de vezels. U hoeft zich geen zorgen te maken over het weggooien van uw kostbare valse wimpers. De extensions worden voor gebruik gewassen en zijn makkelijk doorkambaar.

Wimperextensions zijn geen dure oefening. Afgezien van de wegwerpvezels, zijn de andere ingrediënten erg goedkoop en thuis verkrijgbaar.

Instructiesupplement:

Het enige moeilijke aan het aanbrengen van de extensions is het vormgeven van je eigen wimpers. Om u verder te helpen bij het aanbrengen, kunt u de hulp krijgen van een schoonheidsspecialiste die ervoor zorgt dat de extensions precies zo worden geplaatst als uw wimpers.

Conclusie

De wimperextensions zijn erg handig voor mensen met korte of dunne wimpers. Ze zijn een populaire manier geworden om de wimpers te verbeteren en je hele look te verbeteren.

Related Post